Πώς απέτυχε η επανάσταση του 1821…

.
.
Λ
οιπόν βρισκόμαστε κάπου στο 1821 ο γέρος του Μωριά έχει νικήσει σε  Βαλτέτσι, Γράνα, Δολιανά και πάει τρένο για Τρίπολη. Έτσι η Φιλική Εταιρία για να τον ευχαριστήσει και για να ανυψώσει το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτών πριν απο την μεγάλη μάχη απευθύνεται στην ομάδα “Ε” που όπως και σήμερα έτσι και τότε κρατούσε διακριτική στάση.

Η ομάδα “Ε” λοιπόν γνωστή για τα διαγαλαξιακά conne της με εξωγήινους πολιτισμούς (φήμες λένε οτι ο ελληνισμός τους έδωσε τα φώτα), πρόσφερε ένα πολύ σημαντικό δώρο στην ελληνική επανάσταση…ένα μόνιτορ (!!!!)  το οποίο είχε μια φοβερή ιδιότητά: να δείχνει το μέλλον!!

(δεν είχε ανακαλυφθεί κάτι παρόμοιο εως τότε από γήινους ενώ οι ιντσες του παραμένουν άγνωστες μέχρι και σήμερα)
.
.
Έτσι κάλεσαν τον Κολοκοτρώνη με σκοπό να τον ενημερώσουν σχετικώς και όλοι μαζί συμφώνησαν οτι λίγες ώρες πριν την μάχη εκεί πάνω απο τον βράχο (κοτρόνα για την ακρίβεια) όπως θα στέκεται αγέρωχος, θα ενημερώσει τα στρατεύματά του γι’αυτό το θείο δώρο και έπειτα θα ακολουθήσει δημόσια προβολή μέσα στα λιβάδια, δείχνοντας πλάνα απο το 2013….και οτι η επανάσταση πέτυχε. Χαρακτηριστικά λίγο πρίν πατήσει το play είπε:

“ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΩΝΗΣΑ ΤΟ “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ” ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ*. ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ…ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΗ “ΗΛΙΘΙΑ ΑΤΑΚΑ” ΜΟΥ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΣΤΗΝ  Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Κ Ο Ι Ν Ο Β Ο Υ Λ Ι Ο … ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΕ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΙΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΘΕΩΝ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΩΣ.

(κάπου εδώ εικάζεται οτι είπε “ας μην μακρηγορούμε άλλο πάμε να τελειώνουμε με τους Τούρκους γιατί το βράδυ θέλω να δώ champions league” αλλά δεν επιβεβαιώνεται)

*γελούσανε με τη ρήση αυτή του Κολοκοτρώνη για τον λόγο οτι ο ίδιος είχε 1,40 ύψος και πως μπορούσε να μιλάει για προσκυνημένους αφού ακόμη και ξαπλωμένοι στο πάτωμα θα ήταν κάτι σαν μικροί λοφίσκοι γι’αυτόν.
.
.
Ξάφνου το μόνιτορ άνοιξε λοιπόν και μέσα στα  κατασκοτεινά λιβάδια απλώθηκε ένα εκτυφλωτικό φως για να ακολουθήσει ένα  “Αααααααααααα” απο τους χιλιάδες Έλληνες που ήταν αραχτοί στα γρασίδια. Όμως όλα σκεπάστηκαν απο μία νεκρική σιγή στο άκουσμα των πρώτων λέξεων του ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ του μέλλοντος και σίγουρο ίσως απόγονο κάποιου απο τους παρευρισκόμενους στην προβολή.,..

(επίσης εδώ εικάζεται οτι πάτησε το pause ο Κολοκοτρώνης για να τους εξηγήσει οτι βλέπουν άνθρωπο απο το μέλλον και όχι κάποιο εξελιγμένο ζώο, πχ αγελάδα η και ιπποπόταμο όπως νόμιζαν οι περισσότεροι. αρκετά λογικό αν σκεφτεί κανείς την πείνα που θέριζε τότε και οτι ο πιο παχύς άνθρωπος που είχαν δεί ποτε και αυτός μέσα απο ελαιογραφία, ήταν ο Ρήγας Φεραίος)

———-

—-

————

Το βίντεο από το μέλλον ήταν αυτό:

 

ο Θεόδωρος και όχι Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης αυτοκτόνησε επιτόπου με το γιαταγάνι του

.

.

.

.

η μάχη δεν έγινε ποτέ, οι Έλληνες χάσανε τον πόλεμο, η επανάσταση απέτυχε.

—–

η Οθωμανική αυτοκρατορία ύστερα απο λίγα χρόνια ανέκαμψε πάλι οικονομικός και η κατεχόμενη Ελλάδα γνώρισε την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ιστορία της. 

 

THE END

 

 

Advertisements

Σχόλια και κριτική επιβάλλεται!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s