Χριστούγεννα όπως λέμε φοβούγεννα!

h-4-1351224-1228817483

Τα Χριστούγεννα δεν είναι παρά ακόμη μία τεχνική απόσταξης που χρησιμοποιούν στην κοινωνία των υποταγμένων οι εξουσιαστές για να παράξουν τι άλλο; Το απαραίτητο καύσιμο του καπιταλισμού όπως και του δικού μας μίσους…το χρήμα.

 

Τα χριστούγεννα αν σημαίνουν κάτι τότε αυτό είναι μια πόλη ΦΩΤΙΑγωγημένη απ’άκρη σ’άκρη, με άπειρα λαμπιόνια! Πολλά λαμπιόνια που αναβοσβήνουν…μπλε και κόκκινοι φάροι από σπασμένα μπατσικά. Στο κάτω κάτω σε όποιον αρέσουν οι στολές, ας περιμένει τις απόκριες τώρα είναι χριστούγεννα.

Τα χριστούγεννα είναι μια καλή ευκαιρία για να εκπληρώνεις στόχους. Γι’αυτό όταν κάποιοι παίρνουν μια θέση στο ρεκόρ γκίνες για την μεγαλύτερη βασιλόπιτα στον κόσμο, εσύ μπορείς να δημιουργείς άτυπα το μεγαλύτερο τζάκι σ’αυτόν, πυρπολώντας για παράδειγμα το κοινοβούλιο.

Όταν όλο τον υπόλοιπο χρόνο οι δρόμοι κλείνουν για τις ασφαλείς διελεύσεις βουλευτών η και ευρο-δανειστών, τα χριστούγεννα απαιτούν δρόμους κλειστούς για την ασφαλή διέλευση του Άγιου Βασίλη. Οι φάτνες στα οδοφράγματα, οι μάγοι στα σκουπίδια, οι βίλες των αφεντικών για φάτνες, μάγοι να γίνουν οι άστεγοι και δολοφονημένοι φασίστες τα πνεύματα των χριστουγέννων.

Για όποιον χριστούγεννα σημαίνουν γλυκά, τοτε η νιτρο-γλυκερίνη πρέπει να αναφλέγεται άφθονη.

Χριστούγεννα θα πει ατελείωτο “shoping” παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς, και ολονυχτίες διελεύσεις μέσα από τις θρυμματισμένες βιτρίνες και τα ανορθόδοξα ανοιγμένα ρολά του Κολωνακίου, της Ερμού και της Βουκουρεστίου. Τι πιο όμορφο από ένα βράδυ στον πολιτισμό χωρίς φραγμούς στα αποκτήματα για κανέναν; Να κάνεις βόλτες στο κρύο με το άλλο σου μισό και την ίδια στιγμή απ’τον ουρανό να πέφτουν αργά και λυτρωτικά, γρκί νιφάδες απο στάχτη που καταπλακώνουν την σιχαμερή κανονικότητα απ’ακρη σ’άκρη.

Το μίσος τους είναι η αγάπη μας και η αγάπη μας το μίσος τους.

Μια στάση πρώτα στο Σύνταγμα για ενα φιλί με το πάθος της πρώτης φοράς, την ίδια ώρα που μέσα στα μάτια του/της λαμπυρίζει σαν άστρο φωτεινό, το χριστουγεννιάτικο δέντρο ενω καίγεται

Ω, ναι. Αυτό θα πεί χριστούγεννα…να σας βρίσκει ο νέος χρόνος χέρι χέρι και τα άλλα υψωμένα σε γροθιές. Δίπλα σε “καταργημένες” μάντρες και κάθε διαχωριστικό “ισοπεδωμένο”…με τα θερμόμετρα και τα ρολόγια στο μηδέν, αλλά εσείς να ζείτε την πιο καυτή και “ηλιόλουστη” νύχτα του χρόνου… Υπό το εκτυφλωτικό φως ενός κατακόκκινου ήλιου απο καπνογόνα, ανάμεσα σε διαδοχικές μουσικές εκρήξεις που τις συνοδεύει μια “ιαχική” χορωδία εξεγερμένων…

“ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ’ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ”

.

Άλφα Στερητικό

korydallos_fylakes

Advertisements

Σχόλια και κριτική επιβάλλεται!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s