Αφορμή για κρητική και κράξιμο εκμεταλλευόμενος τα Ουκρανικά γεγονότα no2

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως προσωπικά πιστεύω οτι μετά απο την οποιαδήποτε συμπλοκή με φασίστες, ακόμη και ΕΝΑΣ να επιβιώσει χαροπαλεύοντας η μή. Ακόμη και αν οι χτύποι της καρδιάς του δεν υπερβαίνουν τους δύο παλμούς το διήμερο, εγώ προσωπικά το θεωρώ ρεφορμισμό, μισές δουλειές και παρεξήγηση.

Δεύτερον, όπως η αστική ηθική αν έχει ακόμη λόγο ύπαρξης αυτή τη στιγμή στη ζωή μου το οφείλει στο οτι έχει αντικαταστήσει τη χρήση του ρολού κουζίνας στην περισυλλογή των λυμάτων του Μπάμπη…σε ανάλογα αίτια οφείλει την ύπαρξη του και το αίσθημα ισότητας, η ίσης αντιμετώπισης προς φασίστες. Περιττό να πω δε ότι σε οποιαδήποτε αναφορά η κουβέντα που μου απευθύνουν τον λόγο και έχει ώς θεματική την “ηθική” η “μπέσα” αντιμετώπιση απέναντι σε νεοναζιστικά σκουπίδια, οτι απαντάω πάντα με ρέψιμο…

Και αφού ξεκαθάρισα τις θέσεις μου, φανταστείτε τώρα λοιπόν να είχαμε ξυλοφορτώσει εδώ (στην Ελλάδα) τίποτα φασίστες σε αναλογία 10 προς έναν, όπως έγινε στην Ουκρανία χθες.
Οι περισσότεροι απο εδώ μέσα που ήρθαν σχεδόν σε οργασμό με τις χθεσινές εικόνες απο την Ουκρανία, αντιστρόφως ανάλογα αν το σκηνικό λάμβανε χώρο στην Ελλάδα, πρώτον θα το καταδικάζανε απερίφραστα μέσω ατελείωτων κατεβατών και κειμένων…και δεύτερον και σιγουρότερο απ’ολα οτι θα το εξισώνανε με φασιστικές μεθόδους που ως σκοπό έχουν την εγκαθίδρυση της θεωρίας των δύο άκρων. (κάτι παρόμοιο όπως με την Τιμοσένκο και τους φασίστες στην Ουκρανία ;-ρρ)

Όμως επειδή ξέρω κι εγώ να εξισώνω τακτικές και μάλιστα στηριζόμενος σε πολύ πιο βάσιμα και αποδεδειγμένα στοιχεία τα οποία είναι και απ’ τους θεμέλιους λίθους της σάπιας και κομπλεξικής ελληνικής κοινωνίας, να πω ότι εμένα αυτές οι τακτικές μου φέρνουν μια γεύση χριστιανικών καταλοίπων (απεταξάμην το σατανά) με μία ιδέα ΚΚΕ μέσα. (στην δικιά μας επανάσταση δεν θα ραγίσει βιτρίνα, αλλά απευθύνουμε χαιρετισμό σε όλα τα βίαια λαϊκά κινήματα ΕΚΤΟΣ των συνόρων που ανά καιρούς εμφανίζονται).

Δικαιολογίες του στύλ, “το γεγονός δέχθηκε ήπιας αντιμετώπισης επειδή είχαν προηγηθεί τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών και ο κόσμος είχε γεμίσει ανησυχία, η ήθελε εξιλέωση” κλπ απορρίπτονται γιατί εκτός απο δικαιολογία επιπέδου δημοτικού, μιλάμε για ΝΕΟΝΑΖΙ που πιστεύω οτι καλύτερος εδω μεσα έχει κάνει πάνω τους εντριβή. (μη με ρωτήσετε τι μπορεί να έχει κάνει ο “χειρότερος” ;-ρρρ)

Αυτά….συντροφικά ΠΑΝΤΑ εννοείτε και αποσκοπώντας ΜΟΝΟ στην πάραξη τροφής για σκέψη και προσωπικής ζύμωσης.
Να ξέρετε πως αναλογικά με τις συνηθισμένες φάσεις ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων, το κέρδος που επιφέρουμε στους εαυτούς μας μέσα απο τις διαφωνίες, τον έντονο διάλογο και τις συγκρούσεις των διαφορετικών απόψεων, είναι υπερπολλαπλάσιο απ’το κανονικό!

Τέλος για όποιον (μπορεί και σωστά) σκεφτεί “κλασσικός μαλάκας Άλφα υπερβολικός όπως πάντα όταν κράζει”…για το μονο που μπορώ να τον διαβεβαιώσω με σιγουριά οτι υφίσταται στον βαθμό του υπερβολικού όποτε κράζω, δεν είναι άλλο παρα η υπερβολικά καλή μνήμη μου! 

Καλημέρες, ξύλο σε ναζί και εργατοπατέρες.

Advertisements

Σχόλια και κριτική επιβάλλεται!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s