Για το “τρίτο κόμμα”

Λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος της αποχής συν το ποσοστό που ΕΓΩ θεωρώ τους Έλληνες φασίστες αλλά και το τι επικρατεί γενικότερα κοινωνικοπολιτικά σε όλο τον κόσμο αυτη τη στιγμή, το 9,5% της ΧΑ νομίζω οτι είναι πραγματικά πολύ μικρό. Αυτό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά δε, αν το ποσοστό αυτό το πάρεις και το συγκρίνεις με τα υπόλοιπα ποσοστά που συγκέντρωσαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες τα εκάστοτε εγχώρια φασιστικά μορφώματα.
Πραγματικά είναι μηδαμινό το ποσοστό και θα πρότεινα να το δουλέψετε λίγο στο μυαλό σας κάνοντας αριθμητικές πράξεις πρώτα, αλλά και αξιολογώντας όσο το δυνατών αντικειμενικά και ρεαλιστικά τα αυτή τη στιγμή δεδομένα.

Θεωρώ οτι όλος αυτός ο πανικός που αναπαράγεται εδώ και λίγες ώρες, οτι δεν είναι τίποτα περισσότερο απο τη συνέχεια αυτού του προπαγανδιστικού παραμυθιού που το κοινοβουλευτικό σύστημα παπαγαλίζει εδώ και μέρες με μόνο σκοπό να μεταβιβάσει το φταίξιμο για την άνοδο του ναζισμού στον συνειδητοποιημένο κόσμο που αρνείται συνειδητά να συμμετάσχει στο πανηγυράκι των εκλογών.

Οι ναζί δεν είναι “τρίτο κόμμα” αλλά 300.000-400.000 και θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το νούμερο και να παρακολουθούμε την κάθε του διακύμανση και όχι σε έναν απρόσωπο “τίτλο” που ως σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει και να παράξει κυνδινολογία. Το “τρίτο κόμμα” ως τίτλος σε ένα πανηγύρι που έλαβε χώρα σε ένα κράτος καρνάβαλο και με συμμετοχή κόσμου το 58,54 %, είναι σαν τον τίτλο του “υπάλληλος του μήνα” σε κάποιο αμερικάνικο εμπορικό κέντρο. Δεν πρόκειται για κάποια διεθνή διάκριση.

Όχι οτι έχει κάποια διαφορά έτσι; Ψηφίζατε, η όχι, ακουμπούσε η συμμετοχή το 100% η όχι, οι ναζί συγκέντρωναν 9,5% η όχι…η λύση θα ήταν και ΕΙΝΑΙ πάντα μία. Όσο και να είναι αυτό το ποσοστό αυτό θα τσακιστεί στους δρόμους, θα κρεμαστεί σε πλατείες, θα μπαζώσει πηγάδια και θα επιστρέψει στην υπάρχουσα ύλη μέσω υπογείων στοών. Αλλά πέραν του οτι θα πρέπει να είμαστε συνεπείς σε αυτό μας το ραντεβού, παίζει σημαντικό ρόλο να ξέρουμε ακριβώς με το τι έχουμε να κάνουμε και ακόμη καλύτερα με ΠΟΣΟΥΣ.

ΥΓ. Θα προτιμούσα να έβλεπα περισσότερα status για την “πατρινή κομμούνα” ;-ρ αλλά και για τα ποσοστά των ναζί στην Κρήτη που είναι σαν το μετρό της Θεσσαλονίκης. Φανταστικά! ;-ρρρ

-Άλφα Στερητικό

Advertisements

Σχόλια και κριτική επιβάλλεται!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s