Λίγα λόγια για την σημερινή πορεία

B33okrqIUAASqku
Δεν θα σταθώ στο αν ήταν 5000-8000 η 12000 ο κόσμος, γιατί οι αριθμοί και δεν μου λένε τίποτα αλλά και δεν τους γούσταρα ποτέ. Εξάλλου για μένα μια πορεία μάχιμη και με παλμό απο 1000 άτομα είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απο έναν επιτάφιο των 5000 ατόμων. Την πορεία την καταμετρούν οι λεπτομέρειες και αυτές σήμερα έδειξαν μια τρομερά μεγάλη πορεία πέρα των προσδοκιών ακόμη και του πιο αισιόδοξου. Όταν λέμε λεπτομέρειες εννοούμε μάνι-μάνι το ανύπαρκτο “μπατσο-κορδόνι” στα δεξιά και αριστερά, η και την ένταση των συνθημάτων, την διάρκεια κλπ.

Πολύ καλή περιφρούρηση αν και δεν μπορεί να κριθεί δίκαια γιατί δεν χρειάστηκε κάπου, το οτι βάδιζε ΠΑΝΩ στα πεζοδρόμια όμως πιστεύω οτι δείχνει αρκετά για την ποιότητά της!

Αυτό που εμένα με χαροποίησε ήταν ο κατά κάποιο τρόπο “αυθόρμητος συντονισμός” των κινήσεων μας, εννοείτε χωρίς καμία απολύτως προσυνεννόηση και εννοώ την ειρηνική στάση που κρατήθηκε απ’όλους μέχρι τα προπύλαια, και απο εκεί και πέρα η μαζική οργή και το μίσος που εκδηλωνόταν αυθόρμητα σε οποιοδήποτε καπιταλιστικό είδωλο βρισκόταν στον δρόμο μας. Ο ενθουσιασμός και η καύλα με το λεωφορείο όπως και η κατάληψη του πολυτεχνείου μας κατέβασαν χαμηλά και αυτό μας στοίχισε χάνοντας εύκολα και γρήγορα την πλατεία, αφού όλα τα στενά απο την Σόλωνος μέχρι και πάνω ήταν παντελώς αφύλακτα.

Έχουν κανονιστεί δράσεις για όλες τις μέρες μέχρι της 6 Δεκέμβρη και στο Πολυτεχνείο υπάρχει μια κατάληψη, ένα κέντρο αγώνα. Να στηρίξουμε τα πάντα με την παρουσία μας, το χρωστάμε σε εμάς τους ίδιους, στον Νίκο στον Αλέξη, στον Μιχάλη, στον Παύλο. Τώρα πέφτουμε…

Νικόλα γερά, ούτε βήμα πίσω!
Όλα συνεχίζονται.

ΥΓ: Όσοι μιλάνε για καμμένα λεωφορεία ας κοιτάξουν από πότε έχει να κάψει το καλοριφέρ στο σπίτι τους και ντάξειμαστε!

Advertisements

Σχόλια και κριτική επιβάλλεται!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s