Τότε, τώρα και πάντα

12208303_417237785137438_7569769903824549475_n

Όση σεροτονίνη και ντοπαμίνη και να εχει εκκρίνει ο εγκέφαλος μου απο την ωρα εκείνη που έγινες αντιληπτή στο οπτικό μου πεδίο…μόλις οι ήχοι σου φτάσουν στα αφτιά μου, τα πάντα ξεφτιλίζονται και καταπνίγονται  απο μια έκρηξη αδρεναλίνης που μου πλημυρίζει τον εγκέφαλο

Όπως οι ήχοι απο τα σπασίματα εκείνη το πρωινό στη Βουκουρεστίου, που με το έτσι θέλω, για ώρες, αφήναμε στην ιστορία του έθνους ΤΟΥΣ, τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ιερά μάρμαρα για πάντα. Τότε που κάναμε τον μέχρι χθες πιο σικάτο και ακριβότερο εμπορικό δρόμο της χώρας, να μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης με αυστυρά απαγορεύμενη την είσοδο στους μπουρζουάδες, αλλά και μη προσβάσιμο για τα ένστολα σκυλιά τους. Η μόνη μέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας που κάποιοι πετούσαν πέτρες υπο σκιά, ΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΤΑΛΑ…και η Βουκουρεστίου με τη σειρά της γινόταν ο πρώτος πεζόδρομος στον κόσμο, οπου τα εναέρια ποσοστά μάζας πέτρας ξεπερνούσαν αυτά του λιθόστρωτου….

Τότε, τώρα και πάντα. Εκτελούσαμε την εξουσία, ακυρώναμε την καταστολή και κρύβαμε τον ήλιο. Τότε με πέτρες, τώρα κάνοντας έρωτα και πάντα ενωμένοι.

Άλφα Στερητικό

Ø

Σχόλια και κριτική επιβάλλεται!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s