Αφορμή για κρητική και κράξιμο εκμεταλλευόμενος τα Ουκρανικά γεγονότα no1.

Ξερνάω με φοβερά μεγάλη ανακούφιση πάνω στον οποιονδήποτε λούμπεν λόγο που έγινε η αιτία ώστε να βγουν στους δρόμους οι σκατοφασίστες Ουκρανοί και με την ίδια χαρά αποπατώ πάνω στα μνήματα όλων των θυμάτων τους, από την πρώτη μέρα έως και σήμερα. Όσο για τις σκηνές με τις βεβηλώσεις των αγαλμάτων του Λένιν…θα αρκεστώ επιεικώς στο να πώ οτι είναι ο μεσαίωνας τον ημερών μας.

Όμως ζώντας στην χώρα που ενώ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ του προφανείς λόγους ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ τώρα, όχι μόνο για να εξεγερθεί αλλά και για να αφαιρέσει ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ζωές, ο λαός της παραμένει σε πλήρη αδράνεια και σήψη. Ζώντας στην χώρα που έχει ανυψωμένα αγάλματα ανθρώπων που το μόνο “γλυπτό” που τους άξιζε ήταν τα “τσιμεντένια παπούτσια” μαζί με τους ίδιους στον πάτο του Αιγαίου. Στη χώρα, που όχι απλώς γίνανε πραγματικότητα αυτά τα αγάλματα αλλα και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι όρθια, αλλα και που αν σε κάποιο συλλαλητήριο δεχθούν κάποια παρέμβαση θα αντικρίσεις πολλά δυσαρεστημένα βλέμματα ίσως και διαμαρτυρίες απο άτομα ΟΛΩΝ των ριζαοσπαστικών-ελευθεριακών μπλοκ.

Η εξίσωση είναι απλή και ας τσούζει. Τσούζει και μένα όμως και όλους μας. Εκει πάνω τα λούμπεν στοιχεία της κοινωνίας βγήκαν για λούμπεν λόγους στους δρόμους, ενώ εδώ τα ανεπτυγμένα σε πολιτικοκοινωνική αντίληψη κομμάτια της κοινωνίας και έχοντας ΟΛΟΥΣ τους λόγους για να το κάνουν, παραμένουν σε μία πρωτοφανή και ανεξήγητη στάση απάθειας.

Εκεί κατεβάζουν αγάλματα ελευθεριακών και ανατρεπτικών προσωπικοτήτων που δρούσαν για τα ίσα δικαιώματα ΟΛΩΝ, ενώ εδώ ανεγείρουν, διατηρούν και συντηρούν αγάλματα κάποιων ανθρώπων χωρίς προσωπικότητα που ήταν σε εντεταλμένες υπηρεσίες για τα συμφέροντα των ΛΙΓΩΝ.

Ας καταλάβουν οι εξεγερμένοι του πληκτρολογίου, της διαρκής κριτικής και κάτοχοι αναρχόμετρων. Πώς όλη αυτή η εμμονική συμπεριφορά που δείχνουν στα γεγονότα της Ουκρανίας, οτι προέρχεται κυρίως απο ψυχαναγκασμούς και όχι απο κάποιο είδος καταπιεσμένου αισθήματος δικαιοσύνης που τους πνίγει. Γιατί στο ίδιο μέρος που ζούμε μας φτύνουν και λέμε οτι βρέχει.

Άντε όλοι στα πάρτι τώρα.

Σχόλια και κριτική επιβάλλεται!